Una din cele mai des intalnite solutii propuse persoanelor care detin bijuterii cu diamente dar care se afla in criza financiara este sa apeleze la un amanet de diamante in vederea obtinerii sumei de bani necesare pentru a plati o rata la banca sau o factura mare, ori care poate fi folosita in alte scopuri. Bijuteriile cu diamante au fost si raman foarte apreciate atat de catre specialisti, cat si de colectionari si reprezinta un mod eficient de a face bani rapid. Inele, cercei, pandantive, ceasuri sau seturi de bijuterii cu diamante sunt sofisticate si pot fi valorificate la cel mai bun pret.

Contractul cu un amanet de diamante – tot ce trebuie sa stiti pentru a returna la timp suma imprumutata si pentru a nu pierde bijuteriile

La fel ca si orice alt contract de amanet, contractul pentru bijuteriile cu diamante se semneaza dupa o evaluare in mod corespunzator de catre specialistii PremiumAmanet.ro a bijuteriilor cu diamante. Criteriile pe care le iau profesionistii in calcul la stabilirea pretului au in vedere greutatea in carate, culoarea, claritatea si taietura. Cu cat un diamant este taiat mai fin, cu atat valoreaza mai mult.

Cumpar diamante | Amanet de diamante | PremiumAmanet.ro

cumpar diamantePretul pentru bijuteriile cu diamante poate fi mai mic sau mai mare, dobanzile fiind foarte bune si calculate pe zi. Dupa cateva minute cat dureaza evaluarea, in functie de decizia pe care o iau clientii amanetului se va semna un contract de imprumut, urmand ca la final sa poata ridica banii in numerar. Bijuteriile cu diamante pot fi amanetate pentru o perioada de cel putin 5 zile si de cel mult 30 de zile.

In cazul in care clientii nu dispun de bani pentru a scoate bijuteriile in timp util, acestea pot opta pentru plata dobanzii si prelungirea contractului. In cazul in care pur si simplu au nevoie de o suma de bani si stiu ca nu mai au de unde sa o dea inapoi, pot sa isi vanda bijiteriile cu diamante. Anunturile de tipcumpar diamante” sunt disponibile peste tot pe internet si apartin aceleiasi case de amanet.

Asadar, fie ca au nevoie de o solutie temporara sau permanenta, clientii amanetului Premium Amanet isi pot amaneta sau vinde bijuteriile cu diamante la un pret foarte bun!