In ultimii ani, tehnologia in domeniul stomatologiei a inregistrat progrese semnificative, oferind pacientilor solutii eficiente si moderne pentru a imbunatati sanatatea orala. Doua dintre aceste solutii sunt implantul dentar si endodontia, proceduri ce faciliteaza restabilirea si mentinerea integritatii dentare.

Ce este un implant dentar

Indiferent ca se realizeaza implant dentar in Bucuresti sau in alt oras, acesta reprezinta o solutie eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa sau a celor sever afectati. Acest tratament consta in inserarea unui implant din titan in osul maxilar, oferind astfel un suport solid pentru coroana dentara ce va fi fixata ulterior. Implanturile dentare sunt o alternativa moderna la puntile dentare traditionale si protezele dentare, avand avantajul de a arata si functiona ca dintii naturali.

Ce este endodontia?

Endodontia este o ramura a stomatologiei ce se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul problemelor dentare ce implica nervul si tesutul pulpar. De exemplu, cei care apeleaza la servicii de endodontie in sector 6, beneficiaza de o metoda prin care problemele mentionate anterior sunt tratate, beneficiand de o ingrijire de specialitate. Procedura endodontica cea mai cunoscuta este tratamentul de canal, care consta in indepartarea nervului si a tesutului pulpar infectat, urmata de curatarea si etansarea canalului radicular. Acest tratament poate salva dintii afectati de carii profunde, fisuri sau traumatisme dentare.

Implant dentar in Bucuresti | endodontie in sector 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Atat implantul dentar, cat si endodontia sunt proceduri stomatologice ce pot fi realizate in cabinetele specializate din Bucuresti, inclusiv in sectorul 6, la PlazaDent.ro. Aceste tratamente contribuie la mentinerea sanatatii orale si la prevenirea unor complicatii precum infectii dentare, afectiuni ale gingiilor si pierderea dintilor. In plus, procedurile stomatologice moderne asigura un confort sporit pacientului in timpul interventiilor, precum si o perioada de recuperare mai scurta.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important ca pacientii sa se adreseze unor specialisti cu experienta in domeniu, care sa le poata oferi consultanta si tratament personalizat. In Bucuresti, in sectorul 6, exista numeroase cabinete stomatologice ce ofera servicii de inalta calitate, echipate cu tehnologie moderna si personal calificat, iar Plaza Dent nu isi dezamageste pacientii!