Administrarea unei afaceri este, in general, o activitate complexa, care presupune detinerea de cunostinte din mai multe arii de activitate, de la marketing si resurse umane, la contabilitate si strategii de conducere si motivare a angajatilor. De aceea, pentru a veni in ajutorul celor care se ocupa de conducerea unei afaceri, dar si pentru a usura si eficientiza munca angajatilor, au fost dezvoltate solutii software care sa inglobeze intr-un singur loc toate informatiile importante dintr-o companie.

Acesta poarta numele de sistem ERP sau “Enterprise Resources Planning” (planificare a resurselor intreprinderii) se refera la gestionarea proceselor de afaceri cheie, cum ar fi contabilitatea, gestionarea proiectelor, productia, lantul de aprovizionare, vanzarile, resursele umane si multe altele. Este o platforma care centralizeaza toate datele si informatiile despre companie si operatiunile acesteia, existand mai multe companii care dezvolta astfel de sisteme ERP in Romania, dar una dintre cele mai cunoscute este AttoSoft.

De ce AttoSoft este unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori ERP din Romania?

In momentul in care se ia decizia implementarii unui soft de gestionare a afacerii, alegerea programului respectiv si, mai ales, a dezvoltatorului acestuia este o etapa foarte importanta. Pe langa existenta unui soft care sa fie adaptat la specificul activitatii desfasurate, antreprenorii au nevoie de un soft care sa poata fi personalizat in functie de nevoile afacerii lor, precum si de servicii conexe, cum ar fi procesul de implementare, instruirea angajatilor pentru utilizarea corecta a acestuia si chiar servicii de mentenanta.

La AttoSoft.ro poate fi gasita o gama larga de soft-uri, care sa se potriveasca pentru orice afacere, indiferent de sectorul de activitate al acesteia, oferind totodata si serviciile conexe necesare.

ERP in Romania | sistem ERP | AttoSoft.ro

ERP in Romania

Cum functioneaza un sistem ERP?

ERP functioneaza ca si creierul unei companii. Mai multe domenii ale unei companii si procesele lor sunt conectate intre ele, permitand schimbul de date si informatii in cadrul companiei.

Acesta combina rapoartele si masuratorile din diferite departamente ale companiei si le reuneste intr-un singur loc. Cu ajutorul unui sistem ERP este usor de monitorizat starea de sanatate a afacerii, de a avea o viziune globala asupra proceselor sale si a modului in care sunt utilizate resursele sale.

In prezent, sistemele ERP joaca un rol esential in multe companii de toate dimensiunile si din diverse sectoare.