Dupa anvelopa, janta este al doilea element important al unei roti. Jantelor trebuie sa li se acorde atentia cuvenita, chiar specialistii recomanda acest lucru. Inainte de a cumpara noi jante, este necesar ca utilizatorii sa se uite in cartea tehnica a masinii unde vor gasi dimensiunile de anvelope si de jante acceptate de producatorul autoturismului. Intregul aspect si valoarea estetica a masinii se schimba in intregime prin inlocuirea jantelor intr-un service auto multimarca unde aceasta operatiune nu dureaza mult si rezultatele sunt spectaculoase.

Pe langa celelalte servicii importante de reparatii masini sector 1, inlocuirea jantelor este inclusa in oferta specialistilor Nordgarage.ro.

Schimbarea si repararea jantelor auto

Inainte de a ajunge cu jantele in service pentru a fi schimbate, conducatorii auto trebuie sa stie exact ce model de janta li se potriveste masinii. Majoritatea proprietarilor de masini aleg atat jantele de otel, cat si cele de aliaj, cele de otel pentru iarna si cel din aliaj pentru vara. In timpul anului, acestia pot experimenta avantajele si dezavantajele fiecarei echipari in parte. Din punct de vedere al pretului, jantele din otel sunt mai ieftine decat cele din aliaj, iar ca si design, cele din aliaj arata mult mai bine si confera o valoare estetica deosebita.

In alta ordine de idei, jantele din otel rezista mult mai bine la socuri mecanice si se repara mult mai bine si mai repede decat cele din aliaj. Jantele din aliaj, pe de alta parte, sunt mai usoare si rezista mai bine la factorii de mediu, adica nu sunt afectate de rugina, asigurand si o buna disipare a caldurii emise in timpul franarii si deci o franare mai sigura.

Reparatii masini sector 1 | service auto multimarca | nordgarage.ro

service auto multimarca

Jantele se schimba exclusiv in centrele specializate, in service-urile auto profesionale, in caz contrar pot sa apara probleme pe sosea, atat la drum lung, cat si la drumuri mai scurte prin oras. Atat inlocuirea cauciucurilor, cat si a jantelor se fac cu profesionalism de catre specialistii Nord Garage.

Pe langa aceste servicii, specialistii ofera conducatorilor auto interesati si cele mai noi servicii de vulcanizare si schimb de roti, precum si servicii ce tin de partea electrica, de tinichigerie, de vopsitorie, de mecanica auto, de reparatii electromotoare si alternatoare, servicii de incarcare cu freon a aparatului de aer conditionat al masinii si reparatii ale sistemului de incalzire, iar lista poate continua.