Nevoia de a rezolva multe lucruri repede, programul de lucru prelungit si indatoririle de familie, determina tot mai multi oameni sa achizitioneze o masina. Aceasta este acum o necesitate, un mijloc transport foarte util si rapid. In vederea achizitionarii acesteia, momentul potrivit poate sa salveze multi bani, in schimb, alegerea unui moment gresit s-ar putea termina cu cheltuieli neprevazute. Perioada anului, modelele sau chiar diverse oferte, pot face o mare diferenta in ceea ce priveste pretul unei masini.

Un sfat care poate fi aplicat pe tot parcursul anului este legat de faptul ca trebuie sa cumparati o noua masina inainte ca cea veche sa se strice de tot. Uneori acest lucru nu este posibil, insa faptul ca aveti o nevoie urgenta, va poate duce spre o tranzactie nereusita sau una in care sa pierdeti mult.

O conceptie gresita este aceea de a merge la negocieri cu un dealer, exact inainte de terminarea programului. Ideea din spatele acestei presupuneri este ca probabil va fi mult mai disponibil in a oferi un pret bun, fiind final de zi. Adevarul este ca, programand o discutie spre finalul zilei sau in timpul weekend-ului nu va fi deloc utila in negocierea pretului. Conform ultimelor sondaje, luni este ziua din saptamana in care se aplica cele mai mari reduceri, insa depinde de la caz la caz.

Luna Mai marcheaza inceputul verii, dar si luna in care foarte multi oameni decid sa cumpere o masina pentru ca se apropie vacanta de vara si lumea isi doreste un concediu cu noua achizitie. In plus, este chiar inainte ca noile modele din an sa inceapa sa apara pe piata, astfel incat distribuitorul are mai multe motive sa vanda vehiculele aflate deja pe stoc pentru a face loc noilor modele. Aceasta situatie va continua sa fie in beneficiul clientilor si in urmatoarele luni ale verii.

ITP pentru autoutilitare in Bucuresti | alfaitp.ro

ITP pentru autoutilitare in Bucuresti

Indiferent de ziua, luna sau modelul masinii cumparate, veti avea nevoie sa faceti inspectia tehnica a masinii, mai ales daca nu achizitionati un model nou. Pentru inspectie tehnica in Bucuresti, va puteti programa la Alfa ITP. Aceasta este o statie ITP din sectorul 6, loc in care puteti efectua ITP pentru autoutilitare in Bucuresti, dar nu numai. Accesand Alfaitp.ro veti putea afla informatii exacte cu privire la locatie si preturi!