Inserarea unui implant dentar în Bucuresti se face adesea de catre o echipa de medici profesionisti. Echipa este alcatuita dintr-un dentist-restaurator care va fi responsabil pentru fabricarea protezei dentare sau dintilor care urmeaza sa fie inlocuiti si un dentist cu experienta care va plasa implantul dentar in maxilar.

Este necesara o evaluare atenta a pacientului si o planificare minutioasa pentru a obtine rezultate satisfacatoare si asteptate. Pentru mai multe detalii despre aceasta interventie, pacientii pot intra pe site-ul Elveto-Dent.ro. De asemenea, pentru a afla anumite detalii despre aceasta procedura, pacientul poate merge la clinica stomatologica din sector 2.

Operatia de inserare a implanturilor dentare este din ce in ce mai raspandita. Pentru a asigura succesul plasarii unui implant dentar sau chiar a mai multor implanturi, este esential ca pacientul sa consulte periodic medicul dentist. Mai multe intalniri vor fi programate, inainte si dupa operatie.

Practicianul poate controla evolutia implantului si, in special, osteointegrarea acestuia. Se estimeaza ca implanturile actuale au o durata de viata de peste 25 de ani. Cu toate acestea, detartrajul, intretinerea si alte ingrijiri sunt necesare pentru a asigura sanatatea buna a gurii.

Ce presupune procedura de implant dentar în Bucuresti?

Tratamentul are loc in 3 etape. Prima etapa a tratamentului consta in plasarea implantului dentar (surubul de titan in forma de radacina dentara) de catre chirurgul dentar.

Implant dentar în Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

implant dentar în Bucuresti

A doua etapa a procesului de implantare dentara are loc dupa o perioada adecvata de vindecare; Sunt necesare 3 pana la 6 luni pentru ca osteointegrarea sa se produca, legatura dintre os si implant dezvoltandu-se incet. A doua etapa a tratamentului consta in plasarea punctelor de sprijin sau bont in implantul dentar.

A treia etapa a tratamentului este dedicata restaurarii. Acesta este momentul in care noii dinti sunt facuti si apoi asezati pe implanturi si bonturi.