Inainte de a-si face o programare la un salon de infrumusetare din sector 1, doamnele si domnisoarele trebuie sa verifice cu atentie tipurile de servicii de care se pot bucura aici, astfel incat sa aiba parte de ingrijirea pe care si-o doresc. Este esential ca femeile sa poata gasi intr-un singur loc toate serviciile de care au nevoie, indiferent daca acestea sunt pentru par, pentru unghii sau pur si simplu pentru ingrijirea pielii.

Coafor 1 Mai

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos care aleg sa mearga la JoyaSalon.ro trebuie sa stie ca aici pot fi spalate pe cap, se pot tunde si se pot coafa, astfel incat podoaba lor capilara sa fie foarte bine ingrijita si, in acelasi timp sa arate impecabil. Este esential ca femeile sa se preocupe de sanatatea parului, intrucat acesta poate suferi considerabil din cauza utilizarii excesive a placii de par sau din cauza altor produse de colorare folosite de-a lungul timpului.

Manichiura si pedichiura

Un alt serviciu care sta la dispozitia doamnelor si domnisoarelor este referitor la manichiura si pedichiura. Unghiile trebuie ingrijite foarte bine, astfel incat sa fie sanatoase si sa aiba un aspect placut. Femeile care nu au timp sa se ocupe de acest aspect acasa ori pur si simplu nu au rabdare se pot lasa rasfatate la salon, cel putin de 2 ori pe luna.

Tratamente faciale

Pielea fetei este mereu predispusa la praf, bacterii, dar si alte impuritati, motiv pentru care doamnele si domnisoarele trebuie sa fie foarte atente in acest sens. Optand pentru tratamente faciale de calitate, realizate cu produse de top, reprezentantele sexului frumos reusesc sa aiba mereu o fata luminoasa, sanatoasa si extrem de atractiva!

Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Masaj

Din cand in cand, femeile trebuie sa se deconecteze de la rutina si sa isi aloce timp doar pentru ele. Masajele corporale sunt excelente, oferind doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a se relaxa, de a se simti bine si de a se incarca cu energie, mai ales atunci cand stresul pune stapanire pe ele!

Pe langa toate serviciile mentionate anterior, femeile mai pot beneficia si de urmatoarele servicii la un Joya salon – salon de infrumusetare din sector 1: epilare, make-up sau pensat stilizat.