Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti sunt disponibile acum si pe termen lung purtand denumirea de leasing operational – alegerea perfecta pentru companiile mici si mijlocii. Companiile pot evita plata unei rate lunare mai mare la un leasing financiar si pot alege o masina prin leasing operational, ideal pentru situatiile in care este necesar un surplus de flota in diferite perioade ale anului.

Inchirieri auto in Bucuresti pe termen lung – raspunsul dat firmelor care folosesc autoturismele in interesul companiei si in scop propriu, sau ca parte a pachetului salarial

Inchirierea auto pe termen lung reprezinta cea mai potrivita optiune a companiilor care doresc sa ofere salariatilor un beneficiu sau care doresc sa ii ajute sa se deplaseze mai usor si in conditii mult mai confortabile la locul de munca sau la intalnirile de afaceri ori intrunirile pe care le au programate impreuna cu clientii sau partenerii.

Masinile inchiriate in sistem leasing operational scutesc reprezentantii companiilor de plata taxelor de drum, de efectuarea serviciilor de mentenanta, de prezentarea masinii in service si inspectiile periodice. Toate aceste servicii si verificari efectuate sunt facute astfel incat clientii sa nu mai fie nevoiti sa se ocupe ei insisi de aceste operatiuni. In plus, clientii vor primi o masina la schimb ori de cate ori masina inchiriata are nevoie de mentenanta.

Avantajele inchirierilor auto pe termen lung

Avantajele inchirierilor auto pe termen lung sunt deopotriva fiscale, financiare si operationale. Din punct de vedere fiscal si financiar, inchirierea auto pe termen lung sau in sistem de leasing operational include platile integral deductibile fiscal in momentul efectuarii lor cu TVA inclus si faptul ca masinile nu vor fi inregistrate in bilantul firmei.

Inchirieri auto din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto din Bucuresti

Toate costurile de mentenanta si de intretinere vor fi suportate de catre compania de inchirieri, iar avantajul inlocuirii masinii pentru eventualele reparatii sau servicii de mentenanta precum si finantarea suta la suta fara achitare de avans din pretul masinii inchiriate vor reprezenta un motiv in plus pentru ca reprezentantii firmelor mici si mijlocii sa apeleze la solutiile oferite de Inchirieri-Masini.ro. Totodata costurile de functionare si operare ale flotei se vor face intr-o singura factura lunara.

Din punct de vedere operational, cei care inchiriaza o masina sau mai multe autoturisme pentru o perioada mai lunga nu vor avea batai de cap pentru plata taxelor si impozitelor, nu vor pierde timp la administrarea asigurarilor, impozitelor si reviziilor precum si a mentenantei si vor reduce timpul de imobilizare al autovehiculelor putand renunta oricand la una dintre masini si renegocia contractul.