Utilizatorii care sunt in cautarea unui nou dispozitiv si-au pus de fiecare data aceeasi intrebare in incercarea de gasi cele mai bune laptopuri. Avansul tehnologic influenteaza modele de pe piata asa ca este nevoie de o atenta cercetare si de o stabilire clara a necesitatilor inaintea achizitionarii unui nou laptop.

Care sunt cele mai bune laptopuri?

  • Piata laptopurilor este cu adevarat complexa, iar acest aspect se vede printr-o simpla raita prin magazine unde nenumarate modele sunt expuse in vitrine. Dimensiunea ecranului de la 10 la 17 inci, putere foarte variabila, dimensiunile mai mult sau mai putin compacte, autonomia. Toate aceste caracteristici pot ridica adevarate probleme oricarui potential comparator. Este important de mentionat insa ca exista un model pentru fiecare utilizare, este nevoie doar de o atenta informare.
  • In topul preferintelor se afla Apple MacBook Pro 16 caruia este dificil sa i se gaseasca defectiuni reale, deoarece marca Cupertino a lucrat la cele mai mici detalii ale sale, indiferent daca este ecranul, tastatura, Touch Bar sau autonomia. Ultra-high-end prin excelenta, MacBook Pro de 16 inci este un exemplu de urmat in acest segment.
  • Dell XPS 13 este, inca o data, unul dintre cele mai bune laptopuri ultraportabile de pe piata. Modelul lansat in 2019 se schimba putin, dar se imbunatateste in cateva puncte importante: autonomie crescuta, castig usor de performanta si sasiu mai putin dezordonat. In plus, ecranul acestui model este unul dintre cele mai convingatoare vazute vreodata.
  • Microsoft se bazeaza pe realizarile sale si se mandreste cu modelul Surface Pro 6 care ramane un standard pentru compania Redmond, demonstrand cunostintele sale tehnice. Desi produsul este aproape lipsit de reprosuri ingineresti, formatul tabletei cu tastatura vanduta separat este o situatie problematica in contextul societatii actuale.
  • Zenbook 13 este un PC ultraportabil excelent, fara indoiala unul dintre cele mai compacte de pana acum, in ciuda ecranului sau de 13,3 inch. Impresionant prin rama sa de ecran foarte subtire, laptopul ofera si un nivel foarte bun de performanta, ofera o zi de autonomie si beneficiaza de o calitate de fabricatie impecabila.