Unul din cele mai importante aspecte referitoare la estetica dentara este acela al obtinerii unei danturi frumoase, curate, de un alb imaculat, iar in clinica de stomatologie din sector 6 https://plazadent.ro specialistii reusesc sa satisfaca nevoile clientilor in acest sens. Albirea dentara este una din cele mai des intalnite asemenea proceduri, dar la fel de eficienta se va dovedi si aplicarea de fatete dentare. Albirea dentara poate fi unul din acele tratamente stomatologice care schimba cu adevarat viata pacientilor pentru ca le da mai multa incredere in sine si ii ajuta atat in ascensiunea pe plan profesional, cat si pe plan sentimental.

Cand este necesara albirea dintilor si ce recomandari au specialistii clinicii de stomatologie din sector 6?

Pentru ca dantura este pentru multe persoane o carte de vizita, pentru ca din ce in ce mai multe persoane pun un mare accent pe aspectul danturii si isi doresc un zambet alb imaculat, procedura de albire dentara din clinica dentara in Bucuresti Plaza Dent vor avea placuta surpriza de a beneficia de un look alb si imaculat al dintilor pentru a crea o impresie pozitiva celor din jur si pentru a avea mai multa siguranta si incredere in propria persoana.

Albirea dentara nu este o procedura destinata numai artistilor sau oamenilor din showbiz asa cum se crede, ci este o procedura foarte apreciata si de oamenii simpli. Alimentele consumate si obiceiurile vicioase pot determina schimbarea culirii dintilor, iar detartrajul si periajul profesional ajuta la intretinerea culorii naturale a dintilor, dar o data cu trecerea timpului, petele inestetice si ingalbenirea dintilor nu mai pot fi inlaturate prin aceste procedee.

Stomatologie din sector 6 | clinica dentara in Bucuresti | Plazadent.ro

stomatologie din sector 6

Tehnica de albire a dintilor este un procedeu ce poate fi realizat numai de catre medicul stomatolog. Albirea se realizeaza numai cu tehnologii de ultima generatie care garanteaza un rezultat exceptional in doar o singura sedinta. Dintii vor fi cu pana la 6 nuante mai albi intr-o singura sedinta ce poate dura cateva zeci de minute.

Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor care isi doresc sa se bucure de un zambet perfect, iar efectele acestuia pot dura pana la un an de zile sau chiar mai mult. Medicii stomatologi recomanda ca, dupa tratamentul de albire pacientii sa evite fumatul si alimentele sau bauturile care coloreaza dintii.