Nicholas James Vujicic, nascut pe 4 decembrie 1982 este un speaker motivational ce sufera de sindromul Tetra-Amelia, o tulburare rara caracterizata prin absenta bratelor si a picioarelor. El este unul dintre cele sapte persoane cunoscute de pe planeta care traiesc si sunt diagnosticate cu acest sindrom.

Nick Vujicic s-a nascut in Australia din parinti sarbi imigranti. Potrivit autobiografiei conditiei sale a fost grea, insa s-a agatat de multe lucruri care l-au tinut in viata. Nu existau probleme din punct de vedere cognitiv, asa ca a inceput sa invete, iar la varsta de 21 de ani a terminat facultatea de comert.

Incepand cu anul 2005, Vujicic a inceput sa fie vizibil publicului larg prin activitatea desfasurata in cadrul propriului ONG, ”Viata fara membre”. Acesta organiza campanie in care povestea publicului larg despre viata sa, motivandu-i pe oameni sa continue sa lupte dincolo de conditia lor. In anul 2006 s-a mutat in California, iar in 2008 a intalnit-o pe Kanae Miyahara, o simpla femeie care a venit sa-l asculte vorbind la una dintre intalnirile organizate de el. In 2012 cei doi s-au casatorit, iar acum cuplul are patru copii, toti sanatosi.

Chiar daca Nick Vujicic este o persoana publica destul de cunoscuta in mediul online, multi nu au auzit de el si nu l-au auzit niciodata vorbind, insa pentru incurajare si eliberare, ar fi bine ca orice persoana limitata din punct de vedere fizic, sa-l asculte si sa preia macar putin din curajul acestui om.

Multe persoane cu probleme de sanatate nu s-au nascut asa, ci le-au dobandit in urma diverselor experiente prin care au trecut, motiv pentru care acceptarea lor este si mai grea. Numai o motivatie buna ar putea sa ridice psihic si moral o persoana cazuta, o persoana care nu se mai poate misca, care nu mai poate face tot ce facea inainte.

Saltea antiescare | MagazinulOrtopedic.ro

Oamenii se simt motivati stiind ca mai sunt si altii in situatii asemanatoare, altii care au ajuns intr-un fotoliu rulant sau altii care trebuie sa-si petreaca restul vietii intr-un pat. Poate nu suna incurajator, insa vazand experientele altora, incurajarea de a continua viata asa cum este ea este foarte mare. O incurajare pot fi si produsele magazinului online Magazinulortopedic.ro, atat de utile tuturor celor care au nevoie de recuperare sau ingrijire permanenta. Aici puteti gasi scaune cu rotile, cadre de mers, saltea antiescare si multe alte consumabile necesare unei ingrijiri de calitate.