Multi soferi din capitala s-au confruntat cu situatiile critice in care au avut nevoie de serviciile celor de la tractari auto din sector 1, de exemplu AloTractari. Acest lucru se intampla deoarece anumite piese ale masinii se deterioreaza in timp, cedand la un moment dat chiar in trafic.

Fie ca soferii se afla in traficul din oras, ori se indreapta catre o destinatie de vacanta, in situatia in care masina nu mai functioneaza, cei de la AloTractari.ro se vor deplasa la fata locului pentru a identifica defectiunile. Daca reparatiile mici se incadreaza in competentele lor, problema se va rezolva pe loc. Altfel, echipa va tracta masina la unul dintre service-urile partenere, ori la unul ales de client.

Cele mai frecvente apeluri primite de echipa de profesionisti de la soferi prezinta situatii, precum:

  • blocarea usilor;
  • inzapezirea masinii;
  • pana la una dintre roti;
  • accident;
  • bateria s-a descarcat;
  • masina a ramas fara combustibil.

In cazul in care problema este minora, de natura mecanica sau electrica, reparatia se face pe loc. In caz contrar, masina se va tracta cu o platforma in conditii de siguranta.

Care sunt piesele care se deterioreaza cel mai frecvent, masinile necesitand tractari auto?

Masinile care functioneaza cu motorina au cateva piese care necesita inlocuire. Din cauza ca acestea nu sunt verificate la timp, soferii pot fi surprinsi in trafic ca masina nu mai functioneaza, avand nevoie de asistenta rutiera imediata. Piesele care necesita inlocuire sunt:

Tractari auto din sector 1 | Asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto din sector 1

Daca o masina este condusa doar in mediul urban si nu pe altfel de drumuri unde este permisa o viteza mai mare, filtrul de particule se infunda. Curatarea depunerilor de pe filtru se face atunci cand temperatura motorului creste, deci masina este condusa cu viteza, asa cum se intampla pe autostrazi.

Bateria descarcata este cel mai frecvent motiv pentru care masina nu porneste. Bateria este cea care furnizeaza energie electrica pentru intreaga masina si pentru componentele sale (lumini, radio etc.). Atunci cand durata de viata a bateriei a expirat, ea trebuie schimbata cu totul. Daca este doar descarcata, specialistii de la tractari se pot deplasa imediat pentru a o incarca.