Călătoriile de lux implică în mod inevitabil găzduirea la hoteluri de elită care oferă servicii și facilități de neegalat.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de nefăcut compromisuri, iată un clasament al celor mai scumpe hoteluri din lume, unde luxul atinge cote nemaiîntâlnite:

Emirates Palace, Abu Dhabi – situat pe malul mării și oferind camere spațioase și luxurioase, acest hotel impresionant este recunoscut pentru opulența sa architecturală și serviciile impecabile.

The Mark, New York – localizat în inima Manhattan-ului, acest hotel boutique oferă camere elegante și modernizate, împreună cu o gamă largă de facilități de lux, inclusiv un restaurant cu trei stele Michelin.

The Plaza, New York – un simbol al luxului, acest hotel istoric oferă camere grandioase și o varietate de restaurante și baruri de renume mondial.

Burj Al Arab Jumeirah, Dubai – cunoscut ca fiind cel mai înalt hotel de lux din lume, acest hotel icônic este renumit pentru opulența sa și serviciile personalizate.

The Ritz-Carlton, Tokyo – situat în cea mai înaltă clădire din Tokyo, acest hotel oferă priveliști panoramice uimitoare și o gamă largă de servicii de lux.

Laucala Island, Fiji – un hotel privat de lux situat pe o insulă privată, Laucala Island oferă vile luxuriante și servicii personalizate, perfecte pentru clienții în căutarea intimității și exclusivității.

The Ritz-Carlton, Hong Kong – Situat în cea mai înaltă clădire din Hong Kong, acest hotel oferă o experiență de neegalat, cu o piscină acoperită pe acoperiș și restaurante elegante.

The Dorchester, Londra – Situat pe strada Park Lane, acest hotel elegant oferă camere și suite luxuriante, precum și servicii impecabile și restaurante excepționale.

The St. Regis, Abu Dhabi – acest hotel de lux oferă o experiență inegalabilă, cu camere spațioase, facilități exclusiviste și o spiță privată.

The Peninsula, Shanghai – situat pe malul Huangpu, acest hotel de lux oferă camere moderne și elegante, precum și o gamă largă de facilități de lux, inclusiv un heliport.

The Boulders, Arizona – acest complex de lux situat în deșertul Sonoran oferă camere și vile elegante, precum și un teren de golf de clasă mondială și un spa de renume.

The Chedi Andermatt, Elveția – situat în inima Alpilor Elvețieni, acest hotel de lux oferă camere rafinate, facilități de wellness și o varietate de activități în aer liber.

The Royal Mansour, Marrakech – acest hotel palatial, situat în inima Marrakech-ului, oferă camere decorate cu mâiestrie, precum și servicii personalizate și o varietate de restaurante și baruri.

The Connaught, Londra – un hotel clasic și elegant, situat în cartierul Mayfair, The Connaught oferă camere luxoase și experimente gastronomice de neuitat.

Aman Tokyo, Japonia – situat în inima orașului Tokyo, acest hotel de lux combină arhitectura minimalistă japoneză cu servicii de elită și o varietate de facilități exclusiviste.

The Mulia, Bali – situat pe plaja Nusa Dua, acest resort luxos oferă camere spațioase și elegante, precum și o piscină infinită spectaculoasă și servicii personalizate.

The Ritz-Carlton, Paris – situat în inima Parisului, acest hotel istoric oferă camere luxoase, servicii de primă clasă și un restaurant cu trei stele Michelin.

The Ritz-Carlton, Moscova – acest hotel de lux situat în centrul Moscovei oferă camere elegante, un spa rafinat și priveliști panoramice de neuitat asupra orașului.

The Oberoi Udaivilas, India – situat pe malurile lacului Pichola din Udaipur, acest hotel de lux oferă camere rafinate, grădini luxuriante și o experiență autentică a tradițiilor indiene.

The Ritz-Carlton, Santiago – situat în centrul orașului Santiago, acest hotel de lux oferă camere elegante, un spa de renume și priveliști superbe asupra munților Andi.

Aceste hoteluri reprezintă o experiență de neuitat pentru cei mai exigenți călători.

Cu servicii personalizate și facilități exclusiviste, aceste destinații de top vă vor face să vă simțiți ca niște regi și regine în timpul călătoriei voastre.