Iubitorii de lectura care isi doresc sa-si elibereze bibliotecile personale pentru a obtine mai mult spatiu au acum posibilitatea de a se bucura de varianta ,,cumpar carti la kg pe care le-o pun la dispozitie anticariatele care cauta sa-si innoiasca stocurile in permanenta.

Este vorba despre o metoda extrem de practica si interesanta, prin care oamenii isi pot reorganiza caminele si, in acelasi timp pot obtine sume frumoase de bani, pe care sa le investeasca in micile placeri pe care poate ca si le doreau de multa vreme. Ce trebuie sa faca persoanele care vor sa-si vanda cartile? Raspunsul, in randurile de mai jos.

Sortarea titlurilor

Pentru inceput, recomandat este ca iubitorii de lectura care au deja mult prea multe carti acasa sa le sorteze in functie de stiluri, dar si in functie de titlurile de care vor sa se desparta, respectiv cele pe care vor sa le pastreze. Este important ca oamenii sa stie foarte clar cate carti isi doresc sa vanda, pentru ca in functie de cantitate, ei pot chema reprezentantii CumparCarti.ro chiar la ei acasa.

Contactarea anticariatului

Dupa ce etapa trierii cartilor s-a incheiat, oamenii pot lua deja legatura cu anticariatul cu care doresc sa colaboreze. Este esential ca in acest moment sa stie deja cate carti doresc sa vanda: daca este vorba despre o cantitate mare, reprezentantii anticariatului vor veni la ei acasa, acolo unde se vor ocupa de analizarea si studierea fiecarui titlu in parte, in vederea stabilirii unor preturi corecte pentru ambele parti.

Cumpar carti la kg | CumparCarti.ro

cumpar carti la kg

Cum are loc evaluarea pentru cumpar carti la kg?

Specialistii de la anticariat verifica minutios cateva detalii extrem de importante inainte de a cumpara carti. Printre acestea se numara anul publicarii, conditia in care se afla copertile, dar si interiorul cartilor, precum si gradul de uzura. Daca totul este in regula, ei vor propune iubitorilor de lectura preturi corecte. Plata se face pe loc, in numerar.

Metoda cumpar carti la kg este din ce in ce mai des utilizata, iar ulterior, titlurile sunt repuse in circulatie pentru persoanele care nu isi permit sa cumpere carti din librarille cu preturi piperate. Toata lumea merita sa se bucure de lectura!