Nu toti oamenii sunt la fel si, in mod sigur, nu toti oamenii au aceleasi gusturi vestimentare, motiv pentru care, vor exista intotdeauna diferente de opinie in conturarea unui outfit. Cele mai importante sfaturi oferite de stilisti trebuie intotdeauna sa fie adaptate propriului stil vestimentar, dar mai ales propriei conformatii, in caz contrar rezultatul final s-ar putea sa nu fie unul pe placul celor din jur.

Mic ghid privind unele dintre cele mai importante sfaturi

Pasionatii de fashion, cei care isi doresc sa fie mereu in tendinte si sa adopte cele mai reusite tinute ar trebui sa tina cont de urmatoarele recomandari:

  • Este important ca fiecare sa identifice propriul stil pentru ca doar asa vor reusi sa isi puna in evidenta calitatile fizice.
  • Unele haine vor arata mai bine pe un corp antrenat. Cei care nu se simt bine in pielea lor pentru ca stiu ca au luat unele kilograme in plus ar trebui sa isi adapteze tinutele in functie de proportiile corpului. Fie ca unele haine sunt prea largi sau prea mulate, cel mai bine este ca acestea sa se potriveasca dimensiunilor actuale.
  • Atentie la exemplele celor din jur. Oamenii care sunt considerati adevarati trendsetteri pot fi de real ajutor. Pasionatii pot imprumuta de la ei anumite idei legate de unele obiceiuri vestimentare, conturile de Instagram fiind un prim tool in ajutorul lor.
  • Ar trebui sa existe un echilibru intre stilul clasic si noile tendinte vestimentare. O atenta combinatie intre cele doua, ar putea sa fie de un real success, motiv pentru care cumpararea excesiva a hainelor care sunt in trend nu reprezinta intotdeauna o solutie ideala.
  • Accesoriile asa cum sunt gentile, spre exemplu, ar trebui sa fie unele de calitate pentru ca reprezinta o investitie sigura. Exista modele clasice, modele care nu se demodeaza si care pot fi purtate cu incredere sezoane la randul.

Cu siguranta, crearea unui stil propriu, inseamna adaptarea hainelor si a trendurilor actuale propriei conformatii fizice si proprilor nevoi zilnice. Este important de mentionat faptul ca hainele care sunt purtate cu incredere vor aduce un plus de valoare tinutei finale.