Pentru ca in aceasta lume niciun om nu se aseamana cu altul, si in timp ce unii sunt mai deschisi si mai entuziasti, altii sunt mai timizi si prefera sa stea in propria lor singuratate. In functie de personlitatea pe care o au, cititorii se incadreaza in mai multe categorii, iar cei care cauta reduceri carti anticariat cu romane pentru singuratici au norocul sa gaseasca ceea ce isi doresc.

Pentru cei timizi, singuri si deprezivi, biblioterapia a fost folosita din cele mai vechi timpuri, chiar dinainte de a fi cunoscuta sub aceasta denumire. Pentru cei care vor sa stea in singuratate si admit ca singuratatea este una din cele mai complexe emotii umane, pentru cei care pot gestiona izolarea si cauta lectura care sa exprime acest lucru, reprezentantii anticariatului PrintreCarti.ro au cateva recomandari in acest sens.

Reduceri carti anticariat pentru cei care prefera singuratatea

Personalitatea si preferintele oamenilor se reflecta si in ceea ce citesc, mananca, in hainele pe care le imbraca si in locurile pe care le frecventeaza. Cei care sunt mai singuratici si mai depresivi din fire, mai interiorizati, sunt sfatuiti sa aleaga carti din oferta renumitului anticariat online care sa le exprime cel mai bine aceasta stare de singuratate.

Un roman ideal de citit de catre cei care prefera singuratatea este Spre Far, scris de Virginia Woolf, un roman ce invita la reflexie asupra singuratatii, atat din punct de vedere al personajelor si dialogurilor lor interioare, cat si din prisma insulei indepartate, a peisajului alienant si al descrieri celei mai atroce forme a singuratatii: singuratatea intre cei dragi.

Reduceri carti anticariat | anticariat online | PrintreCarti.ro

reduceri carti anticariat

Un alt roman potrivit pentru cei singuri care prefera sa fie singuri este Sarbatoarea Continua, de catre Ernest Hemingway, un roman care prezinta actiunile unui personaj singur, care aleaga sa manance, sa bea, sa scrie, sa se plimbe, sa alerge si sa faca lucrurile care ii fac placere chiar intr-o parte a lumii care nu ii este familiara.

Nu in ultimul rand, un roman potrivit pentru singuratici este Jane Eyre, scris de Charlotte Bronte, un personaj care are taria de a cadea mereu in picioare, pentru care nu exista o fericire mai mare decat aceea de a simti ca este iubita de ceilalti oameni si ca prezenta ei este necesara confortului emotional.