Unul dintre marile beneficii ale implanturilor dentare este acela ca acestea sunt construite pentru a se potrivi dintilor existenti, ceea ce inseamna ca acestia nu trebuie indepartati pentru ca implanturile sa le ia locul.

In cazul implantului, o radacina artificiala este plasata in maxilar cu scopul de a fi o baza fixa pentru dinte. Acest lucru inseamna ca lucrarea care urmeaza sa fie facuta nu va fi ancorata de dintii naturali, asa cum se intampla in cazul podurilor, ceea ce face din implanturi o optiune sanatoasa si mai igienica.

Frumusetea unui implant dentar consta in faptul ca va arata si va functiona la fel de eficient ca un dinte natural. Va ajuta, de asemenea, la protejarea dintilor naturali sustinandu-i structural, precum si preluand o parte din presiunea resimtita in timpul mestecarii alimentelor, astfel incat acestia sa nu fie suprasolicitati.

Implanturile dentare nu vor afecta structura dintilor existenti, ci vor completa pur si simplu golurile pentru a oferi un dinte artificial cu aspect natural si functional. Forma, culoarea si pozitia joaca toate un rol important in fuziunea implantului in decorul dintilor naturali.

Daca in cazul altor lucrari de restaurare dentara, pacientii trebuie sa acorde o atentie suplimentara ingrijii orale, in cazul implanturilor acest lucru nu mai este valabil. Ingrijirea implanturilor se face in acelasi mod cu cea acordata dintilor naturali. O atentie deosebita este necesara in timpul perioade de vindecare a inciziei facute pentru plasarea radacinii metalice, insa dupa aceasta etapa totul va reveni la normal.

Urgente stomatologice | cabinet stomatologic din Bucuresti | implantologiesector4.ro

urgente stomatologice

Implanturile pot face o reala diferenta in viata oricarei persoane, sporind increderea in propriul zambet si imbunatatind capacitatea de a vorbi si a manca fara restrictii. Echipa medicala de la cabinet stomatologic din Bucuresti are un comportament profesional indiferent ca este vorba despre implanturi dentare sau alte proceduri precum extractii, albiri dentare sau urgente stomatologice.

Pentru ca totul sa decurga fara probleme si sa fiti convins ca implantul este solutia problemei dumneavoastra, accesati implantologiesector4.ro si programati o intalnire cu un specialist. Acesta va coordona intregul proces terapeutic astfel incat rezultatele sa fie peste cele asteptate!