Cu ajutorul unui program de gestiune pentru agricultura, antreprenorii din acest domeniu beneficiaza de toate informatiile de care au nevoie pentru ca activitatea lor sa se desfasoare corespunzator si sa aduca rezultatele dorite.

In cariera de antreprenor din domeniul agriculturii intervin adeseori intrebari, precum:

  • Care este cel mai bun pret pentru care ar trebui sa imi vand productia?”;
  • Va avea succes pe piata acest produs?”;
  • De ce anume am nevoie pentru aprovizionare?”;
  • Care este cantitatea cu care ar trebui sa ma aprovizionez initial?”;
  • Echipa mea este cea potrivita sau am nevoie de schimbari in acest sens?”.

Echipa de profesionisti de la AttoSOFT.ro este pregatita oricand sa ofere antreprenorilor ocazia de a-si creste profitul fara prea mult efort. In acest sens, echipa creeaza programe personalizate pentru oamenii de afaceri din agricultura, simplificand considerabil activitatea desfasurata. Mai mult decat atat, implementand un sistem ERP, antreprenorii din agricultura vor scapa de hartii, de procedurile dificile si vor prelua in totalitate controlul asupra activitatii desfasurate.

Cine poate implementa un program de gestiune pentru agricultura?

Un astfel de program poate fi implementat de distribuitorii de inputuri. In acest fel, ei pot controla in totalitate activitatea desfasurata de fiecare departament – cat de profitabil este, cat de eficienti sunt angajatii. Numarul clientilor va creste semnificativ, la fel si incasarile. Livrarile se vor desfasura mult mai controlat.

Sistem ERP | Program de gestiune pentru agricultura | AttoSOFT.ro

program de gestiune pentru agricultura

Comerciantii de utilaje agricole si piese de utilaje pot controla masura in care sunt respectate sarcinile de catre mecanici. De asemenea, poate fi monitorizat stocul de piese, iar costurile vor fi supravegheate mult mai atent cu ajutorul unui soft inteligent. Si producatorii de inputuri pot utiliza un program adaptat nevoilor lor. Comenzile si livrarile vor fi monitorizate mult mai eficient, la fel si costurile.

Atat fermierii, cat si cooperativele agricole pot implementa programul de gestiune pentru agricultura. Specialistii au creat un soft special pentru ei, care contorizeaza toate actiunile care au loc asupra terenului agricol. Cu ajutorul acesteia poate fi aflat costul real al culturii, pot fi gestionate comenzile si pot fi tinute sub control preturile pentru achizitionarea inputurilor.