Persoanele care sunt in cautarea celor mai bune monitoare second hand, pe care sa le folosesca acasa trebuie sa fie foarte atenti la cateva elemente esentiale, astfel incat sa se bucure de experiente placute atunci cand se folosesc de tehnologia moderna. Utilizatorii pot descoperi mai jos cateva dintre lucrurile cele mai importante, care contribuie la realizarea unor investitii bune, durabile.

Diagonala ecranului

Diagonala ecranului trebuie sa se afle in topul lucrurilor pe care le studiaza cei care isi doresc sa cumpere monitoare la mana a doua. Pentru a le folosi cat mai usor, de preferat este sa se indrepte catre modelele cu o diagonala cat mai mare.

Este important ca ochii sa fie relaxati in timpul utilizarii calculatoarelor, mai ales pentru persoanele care petrec foarte mult timp in fata monitoarelor. De exemplu, modelele cu o diagnonala de 22 inch, adica 56 de centimetri sau 24 de inch, adica 61 de centimetri sunt potrivite pentru oamenii de toate varstele.

Monitoare second hand in functie de rezolutie

Un alt element care contribuie la alegerea celor mai bune monitoare este referitor la rezolutie. Aceasta caracteristica este exprimata in pixeli pe orizontala sau pixeli pe verticala. De cele mai multe ori, rezolutia este exprimata in felul urmator: 1024 x 768.

Printre cele mai populare rezolutii din prezent se numara cea de 1366 x 768 pixeli, insa acest aspect este mereu in schimbare, in functie de cum evolueaza lucrurile in industria tehnologica.

Monitoare second hand | Calculatoare refurbished | Calculator-Ieftin.ro

monitoare second hand

Contrast

Nu in ultimul rand, cumparatorii trebuie sa fie atenti la contrast. Este vorba despre o caracteristica ce defineste capacitatea monitoarelor de a afisa intr-un mod distinct nuantele foarte intunecate ori foarte luinoase, pentru ca imaginile afisate sa fie de calitate. De preferat este ca modelele de calculatoare refurbished sa aiba un contrast foarte bun, pentru a oferi utilizatorilor o experienta de calitate.

Monitoarele disponibile pe Calculator-Ieftin.ro sunt diverse, avand caracteristici diferite, tocmai pentru a oferi publicului larg posibilitatea de a face comparatii si de a investi in dispozitivele preferate, in functie de nevoile personale.