Din ce in ce mai multe femei, dar si barbati aleg tehnica de epilare definitiva in Bucuresti care ii ajuta sa scape de cheltuielile suplimentare si de timpul pierdut cu epilarea folosind mijloace traditionale. In plus, epilarea definitiva nu numai ca elimina parul neplacut, ci impiedica cresterea rapida a acestuia. Sedintele de epilare definitiva sunt recomandate de catre specialisti in locul sedintelor de epilare cu ceara sau de epilarea traditionala acasa cu epilatorul sau cu aparatele de ras.

Avantaje epilare definitiva in Bucuresti

Epilarea definitiva este una din cele mai noi proceduri, din ce in ce mai solicitate de catre persoane din ambele sexe, fara efecte adverse semnificative. Tehnologia de ultima generatie este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului care creste in mod natural. Procedurile sunt usoare, rapide, lipsite de durere si foarte confortabile pentru cliente, asigurand cele mai bune rezultate clinice.

In salonul JoyaSalon.ro extrem de important este modul in care sunt tratati clientii si cat de multumiti sunt acestia in urma serviciilor de care beneficiaza contra unui cost corect. Epilarea definitiva este foarte eficienta, necesitand o sedinta anuala de intretinere, deoarece, chiar daca este o procedura valoroasa si cu rezultate excelente, distrugand pana la 95% din foliculii pilosi si cu efect de durabilitate in timp.

Contraindicatii ale sedintelor de epilare definitiva

Inainte de a opta pentru o sedinta de epilare definitiva, clientii trebuie sa ia in calcul daca sunt eligibili pentru aceasta tehnica si daca nu le va afecta in vreun fel starea de sanatate. In primul rand, contraindicatii absolute pentru sedintele de epilare definitiva sunt reprezentate de catre sarcina si alaptare, precum si istoricul de cancere in familie sau chiar in trecutul clientei.

Epilare definitiva in Bucuresti | JoyaSalon.ro

Coafor-1-Mai

Inainte de a opta pentru aceste sedinte de epilare definitiva, este importanta si o discutie cu medicul de familie sau cu un medic specialist dermatolog. Cert este ca femeile insarcinate, cele care alapteaza, persoanele care sufera de un anumit tip de cancer nu trebuie sa apeleze la aceasta modalitate de eliminare a parului nedorit. Nu exista restrictii postprocedura, deoarece epidermul este respectat in integritatea acestuia.

Nu in ultimul rand, trebuie respectat si protocolul in epilarea cu laser astfel incat totul sa decurga conform planului si conform procedurilor salonului. Aceasta procedura este extrem de valoroasa, are eficienta terapeutica maxima si profil de siguranta complet, numai daca este realizata de catre personal specializat, folosind aparatura moderna, de ultima generatie.