Persoanele interesate de inchirieri de stivuitoare in Bucuresti au la dispozitie mai multe variante, oferite de catre diverse companii. Avand in vedere ca oferta este una variata, alegerea poate fi una dificila. De aceea, cei care sunt interesati trebuie sa fie corect informati si sa tina cont de anumite aspecte inainte de a alege.

Inchirieri de stivuitoare in Bucuresti – sfaturi utile

Utilajele de tractiune, asa cum sunt si stivuitoarele, sunt indispensabile in mai multe domenii, printre care si constructiile civile, aplicatii industriale si mai ales in depozitele de marfa si in manipularea containerelor.

Avand in vedere ca pretul unui stivuitor este unul mare, de ordinul zecilor de mii de euro, cea mai buna si rentabila idee este ca aceste utilaje sa fie inchiriate. Chiar daca stivuitorul nu va fi achizitionat, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie acordata atentie deosebita specificatiilor pe care le are utilajul. Iata care sunt trei dintre cele mai importante!

Tipul de tractiune este important

In ofertele de inchirieri de utilaje de constructii se pot gasi si stivuitoare echipate cu tractiune. Aceasta este de doua tipuri: 2WD si 4WD. Este recomandat sa se aleaga un astfel de stivuitor, mai ales in cazul in care conditiile de exploatare in care va opera utilajul sunt unele mai dificile. Stivuitoarele cu tractiune sunt recomandate mai ales in cazul utilajelor cu capacitate mai mare.

Confortul operatorului creste randamenul

Confortul de care se bucura operatorul utilajului de constructii este un detaliu la care nu multi se gandesc, spun specialistii de la AdUtilaj.ro. Acestia recomanda inchirierea stivuitoarelor cu interior ergonomic, confortabil si spatios. De asemenea, gradul de confort va creste daca stivuitorul este dotat corespunzator din punct de vedere al tehnologiei folosite. Astfel, cu cat aparatura de la bord este mai intuitiva, cu atat mai bine. Un mediu confortabil si intuitiv nu va face decat sa creasca randamentul celui care opereaza stivuitorul.

Inchirieri de stivuitoare in Bucuresti | inchirieri de utilaje de constructii | AdUtilaj.ro

inchirieri de stivuitoare in Bucuresti

Stivuitorul se alegere in functie de aplicatie

Un stivuitor in 3 roti nu va putea fi folosit in acelasi mod in care se utilizeaza un astfel de utilaj in 4 roti. Desi pare greu de crezut, o singura roata poate face o diferenta majora, iar acest detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii. Stivuitoarele in 4 roti sunt mult mai potrivite pentru manevrarea greutatilor foarte mari. In schimb, cele in 3 roti sunt mai potrivite pentru aplicatiile din interior, de exemplu pentru depozite care au culoare inguste.