Parcarea a fost intotdeauna o problema in multe aeroporturi ale lumii. Unele aeroporturi au luat masuri in acest sens si au extins zona de locuri de parcare, insa in unele cazuri acest lucru nu a fost posibil. Din acest motiv, foarte multi dintre cei care vin cu masina la aeroport nu au unde sa o parcheze in siguranta.

Sistemele de gestionare a parcarii ofera avantajul securitatii sporite. Soferii se ingrijoreaza intotdeauna atunci cand isi lasa masina intr-un loc nesigur, iar o parcare privata langa aeroport Otopeni cum este si Park4Fly chiar ar putea elimina aceasta grija. Standardele ridicate de protectie folosite la Park4Fly inseamna ca riscurile in ceea ce priveste masina sunt total reduse. Masurile de securitate, adica supravecherea video, accesul limitat in incinta parcarii si un paznic 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, reduc amenintarile privind furtul si alte daune materiale.

Dincolo de siguranta, costurile pentru solicitarea unor asemenea servicii sunt acceptabile si, in functie de perioada, pot scadea neasteptat de mult. Asadar, daca stiti data la care urmeaza sa aveti un zbor cu avionul si trebuie sa lasati masina intr-o parcare, sunati la Park4Fly pentru a rezerva un loc. Cu cat rezervarea se face mai devreme, cu atat sansele sa gasiti un loc disponibil sunt mai mari.

Poate va intrebati de ce sa alegeti Park4Fly si nu alta parcare? Ei bine, Park4fly este foarte aproape de aeroport, in mai putin de 5 minute sunteti in incinta aeroportului. Pe langa acest lucru, masina ramane in siguranta, iar dumneavoastra aveti posibilitatea de a verifica online ce se intampla in parcare. Sunt montate camere de luat vederi pe care le puteti accesa cu un simplu clik pe park4fly.ro chiar daca sunteti plecat in vacanta. Sistemul de supraveghere video functioneaza non-stop, fapt care creste considerabil increderea clientilor in serviciile oferite de Park4fly.

Parcare langa aeroport | parcare privata langa aeroport Otopeni | park4fly.ro

parcare langa aeroport

Evitati stresul cauzat de cautare a unei parcari! Daca doriti parcare langa aeroport, Park4Fly poate oferi tot ce nici nu v-ati asteptat sa primiti, iar pretul platit va fi chiar mai mic decat in parcarea din incinta aeroportului. Cu Park4Fly totul e mai simplu, chiar si rezervarea, plata si prelungirea perioadei cotractare!