An de an, sunt asteptate cu nerabdare lista cu filmele noi de Craciun aparute in catalogul Netflix. Netflix are in catalog numeroase filme si productii premiate la nivel mondial care merita sa fie vizionate macar o data in viata. Printre acestea se regasesc o multime de filme de Craciun, numai bune de vizionat la caldura, alaturi de cei dragi, la o cana de vin fiert, cu o multime de clementine in jur. Iata care sunt cele mai bune filme de Craciun pe care le poti viziona pe Netflix.

The Claus Family (8 noiembrie)

Lista incepe cu un film originar din Belgia, continuarea filmului The Claus Family lansat in anul 2020. Il regasim pe Jules, incantat de ideea de a-l ajuta pe bunicul sau sa pregateasca cadourile pentru Craciun. Insa, atunci cand primeste o urare mai speciala de Craciun, din partea unei fetite, nu stie cum sa reactioneze.

Falling for Christmas (10 noiembrie)

Este unul dintre cele mai asteptate filme de Craciun deoarece marcheaza reintoarcerea lui Lindsay Lohan pe marele ecran. Chiar daca scenariul este unul cat se poate de clasic (insa ceea ce cautam majoritatea in aceasta perioada a anului) filmul se va bucura cu siguranta de succes. Filmul spune povestea lui Sierra, o tanara mostenitoare care isi pierde memoria in urma unui accident la ski. In urma acestei pierderi, Sierra va fi incredintata unui vaduv falit si a fiicei sale.

Christmas With You (17 noiembrie)

In pragul epuizarii si complet lipsita de inspiratie, Angelina, o vedeta a industriei pop, decide sa isi surpinda o fana la ea acasa, intr-un orasel. Odata ajunsa la destinatie, va gasi o familie sudata si plina de energie si va avea ocazia sa cunoasca marea iubire.

Scrooge: A Christmas Carol (2 decembrie)

Iata un film de Craciun pentru adulti si pentru cei mici deopotriva. Este vorba despre o adaptare muzicala a celebrului basm de Craciun al lui Charles Dickens cu o nota de supranatural si o calatorie in timp.

Christmas on Mistletoe Farm (23 noiembrie)

Dupa ce a mostenit o ferma, inainte de Craciun, un tata vaduv incearca sa se adapteze vietii la sat in timp ce copiii sai, carora le place enorm ferma, pun la cale un plan de a ramane acolo pentru totdeauna.