Cei care vor sa investeasca intr-o canapea extensibila cu 2 locuri, pe care sa o puna fie in living, fie in birou trebuie sa stie foarte bine care sunt cele mai importante lucruri carora sa le acorde o atentie deosebita, inainte de a-si incepe cautarile.

Este vorba despre o piesa de mobilier esentiala in caminul personal, care trebuie sa fie confortabila, dar si frumoasa din punct de vedere vizual. In randurile de mai jos sunt prezentate rand pe rand principalele detalii de care oamenii trebuie sa tina cont!

Dimensiunile potrivite

Pentru inceput, persoanele care vor sa investeasca intr-o canapea extensibila cu 2 locuri trebuie sa fie atente la dimensiunile acestei piese de mobilier, indiferent daca o cumpara de-a gata sau daca o fac la comanda.

Primul pas ce trebuie realizat in acest sens este masurarea spatiului disponibil acasa: oamenii pot folosi o ruleta simpla, cu ajutorul careia sa masoare lungimea, latimea si adancimea. In acelasi timp, ei trebuie sa tina cont si de faptul ca o canapea extensibila devine mai generoasa atunci cand este intinsa.

Canapea extensibila cu 2 locuri in functie de materiale

Un alt element esential, de care e bine ca oamenii sa stie este acela ca materialele din care sunt realizate canapelele de la CasaEduard.ro conteaza foarte mult. De exemplu, ei trebuie sa fie atenti la tipul de lemn folosit pentru cadrul pieselor de mobilier, dar si la materialele din care sunt facute sistemele de extensie.

Canapea extensibila cu 2 locuri | CasaEduard.ro

canapea extensibila 2 locuri

Cat despre cum sunt imbracate canapelele la exterior, ele pot fi din piele ecologica, naturala, din catifea ori tapitate.

Gama cromatica

Nu in ultimul rand, persoanele care vor sa-si mobileze livingul sau biroul trebuie sa fie atente si la gama cromatica. Canapelele pot fi uni sau pot fi realizate din diverse combinatii de culori. De exemplu, piesele centrale pot avea o culoare, pentru ca pernele sa vina in completarea lor intr-o nuanta frumoasa, contrastanta.

Punand in balanta toate aspectele anterior mentionate, oamenii isi vor putea alege mult mai usor canapelele preferate, de care sa se bucure fara probleme pe termen lung!