Din ce in ce mai multi oameni pun accent pe aspectul estetic si doresc sa arate perfect din cap pana in picioare. De cele mai multe ori, zambetul este cartea de vizita a unei persoane. Fie ca este vorba de femei, fie ca este vorba de barbati, oamenii doresc sa faca o impresie buna celor din jur si sa afiseze un zambet imaculat. De-a lungul vietii, anumite alimente, consumul de cafea, ceai, vin, tutun, pot pata sau ingalbeni dintii. De aceea este important ca oamenii sa stie ca au acces la servicii ireprosabile de albire dinti in Drumul Taberei , in cabinetul stomatologic DentaGo.

De ce sa apelezi la serviciile stomatologice de albire dentara?

Primul si cel mai important motiv pentru care pacientii apeleaza la serviciile de albire dentara este cel estetic. Dintii arata mai albi, mai stralucitori, pacientul isi recapata increderea in sine si poate zambi fara inhibitii. Albirea dentara este adesea recomandata mai ales persoanelor care lucreaza in mass-media, divertisment, celor care lucreaza cu publicul, agentilor de asigurari, celor care vand produse si servicii.

Al doilea motiv important pentru care pacientii apeleaza la albirea dentara este acela ca rezultatele se mentin pe termen lung, dar si siguranta aplicarii tratamentului. In clinica DentaGo se foloseste lampa de albire cu trei surse de lumina, ce se combina in functie de necesitatea pacientului pentru a obtine zambetul perfect. Manopera este sigura pentru dinti, dar si pentru gingii, singura mentiune fiind sensibilitatea dentara ulterioara care se poate reduce sau stopa cu o pasta de dinti desensibilizanta.

Servicii ireprosabile de albire dinti in Drumul Taberei | albire dentara premium la cabinetul stomatologic DentaGo

albire dinti in Drumul Taberei

Un alt motiv pentru care pacientii apeleaza la serviciile de albire dentara este acela ca petele sunt indepartate eficient de pe dinti, iar rezultatul este vizibil in cel mai scurt timp. Cu siguranta tratamentul ajuta la indepartarea petelor, dar nu si a cariilor. Pacientii pot apela si la servicii estetice de aplicare a bijuteriilor dentare. Bijuteriile se aplica usor, aceasta nu este o procedura invaziva, iar pe dintii albi se va observa foarte bine. Plasata corect pe dinte, bijuteria va oferi sarm si personalitate zambetului si va atrage toate privirile.

Pentru mai multe detalii despre albirea dentara puteti accesa site-ul www.dentago.ro .