Sunt momente in viata utilizatorilor de PC-uri cand acestia sunt pusi in fata unor situatii neasteptate. Se poate intampla ca laptopul sau computerul sa se strice si sa fie nevoiti sa le inlocuiasca, insa bugetul sa nu le permita sa faca acest lucru. Din fericire, magazinul de calculatoare ieftine, Calculator-ieftin.ro, ofera clientilor oportunitatea de a investi in calculatoare second-hand de cea mai buna calitate.

Cand este necesar un calculator nou

Sunt situatii in care este necesara achizitionarea unui calculator nou. Atunci cand utilizatorii au nevoie de performanta ridicata, spre exemplu in cazul graficienilor, care lucreaza in Adobe sau intr-un editor video si care are de redat clipuri Full HD sau 4K, cu siguranta ca un computer second-hand nu va face fata. In plus, pasionatii de gaming in adevaratul sens al cuvantului, care sunt dispusi sa dea sume colosale numai pe placa video, astfel incat sa se joace cele mai noi si mai palpitante jocuri, sunt invitati sa isi achizitioneze un computer nou, care sa le ofere satisfactie maxima din acest punct de vedere.

Cand este suficient un computer second-hand

Calculatorul second-hand poate fi achizitionat atunci cand oamenii nu au suficienti bani sa cumpere unul nou, insa nici nu au nevoie de performanta extraordinara in redare video sau in jocuri. Calculatoarele second-hand sunt ideale pentru biroul de acasa, unde utilizatorii isi continua sarcinile de la locul de munca sau unde copilul are nevoie de un dispozitiv pe care sa isi faca referatele sau proiectele pentru scoala sau pentru cursurile de la facultate.

Calculatoare ieftine | calculatoare second-hand | calculator-ieftin.ro

calculatoare second-hand

Calculatorul second-hand este folosit adesea de catre amatorii de filme si de cei care navigheaza pe internet, de catre familiile cu copii, care vor sa se joace joculete simple, sau de familiile de persoane mai in varsta, care vor sa tina legatura cu copiii si nepotii lor plecati in strainatate. Persoanele juridice isi cumpara calculatoare second-hand in cazul in care au o firma si doresc sa investeasca cat mai putini bani la inceput de drum, fara a face rate de sute de lei doar pentru dispozitivele tehnologice.

Oferta de calculatoare second-hand a magazinului online Calculator-ieftin

Magazinul online calculator-ieftin.ro comercializeaza atat sisteme PC second-hand, cat si refurbished, la preturi extrem de avantajoase, pentru cei care navigheaza pe internet de la birou sau de acasa, pentru gameri, pentru elevi si studenti, pentru tineri si varstnici deopotriva. Printre brandurile de pe stoc se numara Lenovo, Dell, HP, Acer, Fujitsu si alte marci foarte importante. Dispozitivele pot fi calculatoare desktop, sff, usff si tower.