Din pacate, dintii se pierd de la o anumita varsta si oamenii se vad nevoiti sa ia masuri in acest sens. Ceea ce inseamna ca cei care vor sa isi inlocuiasca dintii cazuti trebuie sa apeleze la o clinica stomatologica sector 2 unde se face cel mai bun implant dentar din toata capitala. Pe site-ul cabinetstomatologicsector2.ro se gasesc toate specificatiile acestor servicii. Specialistii Elveto Dent asigura servicii si in rate, pentru ca salariile modeste din ziua de azi nu mai permit oamenilor sa se mai ingrijeasca si de dinti.

Ce este implantul dentar si care sunt avantajele si implicatiile acestuia?

implant dentar

Implantul dentar reprezinta cea mai buna solutie pentru inlocuirea dintilor. Fie ca este vorba de un singur dinte lipsa din cauza igienei precare, a unei boli parodontice sau a altor motive personale ce tin de sanatatea si igiena pacientului, acesta nu poate umbla cu dintii lipsa, nu se poate prezenta asa la serviciu, la cursuri, etc.

Implantul dentar reprezinta o interventie destul de simpla ce implica inserarea unei bucati din cel mai dur metal de care se prinde cea mai fina coroana in locul dintelui sau maselei pierdute. Se poate inlocui un dinte si cu bani putini sau in rate, operatiunea in sine nu dureaza mult, pacientul nu resimte durere, nici in timpul operatiunii, nici dupa aceasta.

Mai mult decat atat, implantul dentar este ideal la pacienti de toate varstele, incepand cu varsta majoratului, care doresc sa isi refaca zambetul si sa poata manca fara probleme. Totul se desfasoara lin, intr-o atmosfera placuta, cu profesionisti prietenosi, care folosesc cele mai noi metode si cele mai bune si moderne aparate, instrumente sterilizate si metode de anesteziere moderne si eficiente.

Implantul dentar este un serviciu asigurat de specialistii Elveto Dent, care poate fi platit si in rate, un serviciu de care multi vor sa beneficieze insa putini se incumeta sa incerce aceasta noua si inovatoare metoda de reparare a danturii.