O parcare privata din aeroport Otopeni reprezinta un concept de mare ajutor pentru soferi. Indiferent daca intentioneaza sa mearga intr-o vacanta singur, cu familia sau de business, intreaga planificare a calatoriei devine stresanta. Cu atatea bagaje de facut si lucruri de luat in calcul, nu trebuie sa fie neglijata masina personala si siguranta acesteia.

Cei ce calatoresc cu avionul trebuie sa se hotarasca daca vor utiliza serviciile unei companii private, ori cele puse la dispozitie de aeroport.

De ce sa alegi o parcare privata langa aeroport Otopeni?

Pentru ca tarifele la taxi pentru calatoriile din anumite zone ale capitalei pana la aeroport pot fi mari, iar mijloacele de transport nu garanteaza confortul necesar, oricine ar prefera transportul cu masina personala.

Iata principalele 5 motive pentru care soferii trebuie sa aleaga serviciile private de parcare langa aeroport Henri Coanda, cum este de exemplu Park4Fly.ro si nu cele publice:

  • Disponibilitatea

Aeroportul este un loc foarte aglomerat in general, iar parcarile sunt cu atat mai solicitate. Atunci cand incearca sa gaseasca un loc public de parcare din aeroport, soferii ar putea risca sa piarda zborul. Nu acelasi lucru se intampla in cazul unui loc privat de parcare, atunci cand rezervarea a fost efectuata anterior.

  • Preturile

Rezervarile online pentru un loc intr-o parcare privata vin si cu reduceri. Plata trebuie efectuata online, de asemenea, pentru a beneficia de discount.

  • Fara cautari indelungate

Presupunand ca exista deja o rezervare, soferul nu va fi nevoit sa piarda timpul in parcare pentru a gasi un loc liber. Personalul din parcarea privata va indruma soferul catre locul sau, urmand ca ulterior sa-l transfere catre aeroport, gratuit.

Parcare privata din aeroport Otopeni | Parcare langa aeroport Henri Coanda | Park4Fly.ro

parcare privata din aeroport Otopeni

Acelasi lucru se intampla si cand proprietarul masinii se intoarce acasa: este asteptat la poarta avionului de catre reprezentantii firmei de inchirieri, urmand sa fie condus catre autoturism.

  • Parcare supravegheata

Soferul va avea acces pe toata perioada calatoriei la imagini transmise in direct din parcara privata. De asemenea, masina este pazita de un agent de securitate.

  • Fara riscuri

Nu exista riscuri care sa afecteze masina, in cazul parcarii private.