Centrele comerciale reprezintă locuri populare pentru shopping, divertisment și relaxare. De-a lungul anilor, acestea au devenit adevărate destinații turistice, oferind o gamă largă de magazine, restaurante, cinematografe și alte facilități.

În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai mari centre comerciale din lume, care fascinează prin dimensiuni și opțiuni variate de cumpărături.

  1. New South China Mall

New South China Mall este cel mai mare centru comercial din lume în ceea ce privește suprafața închiriabilă, măsurând peste 660.000 de metri pătrați. Situat în Dongguan, acest mall impresionant oferă o varietate de magazine, de la cele de lux la cele mai accesibile.

Aici vei găsi și un parc tematic interior, un canal navigabil și numeroase atracții pentru vizitatori.

  1. Dubai Mall, Emiratele Arabe Unite

Dubai Mall este unul dintre cele mai faimoase și mai mari centre comerciale din lume, cu o suprafață de aproximativ 1.124.000 de metri pătrați.

Aici vei găsi peste 1.200 de magazine, inclusiv branduri de lux internaționale, precum și o varietate de restaurante și activități de divertisment. De asemenea, mall-ul este conectat la Turnul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

  1. Golden Resources Mall

Situat în Beijing, China, Golden Resources Mall este al doilea cel mai mare centru comercial din lume, cu o suprafață de aproximativ 557.000 de metri pătrați.

Acest mall impresionant găzduiește sute de magazine, restaurante și facilități de divertisment, oferind o varietate bogată de opțiuni pentru vizitatori.

  1. SM City North EDSA

SM City North EDSA este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Asia și se află în Quezon City, Manila. Cu o suprafață de aproximativ 498.000 de metri pătrați, acest mall oferă o gamă largă de magazine, de la branduri internaționale la magazine locale.

De asemenea, SM City North EDSA găzduiește și un patinoar, cinematografe și zone pentru jocuri și divertisment.

  1. AFI Cotroceni

AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România, situat în București. Cu o suprafață de aproximativ 240.000 de metri pătrați, acest mall oferă o gamă variată de magazine, restaurante și facilități de divertisment.

Aici vei găsi branduri internaționale, precum și branduri locale, precum și zone de joacă pentru copii și cinematografe.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai mari centre comerciale din lume, care oferă o experiență de cumpărături și divertisment uimitoare.

Fie că ești în căutarea brandurilor de lux sau a produselor locale distinctive, aceste destinații te vor captiva prin dimensiunile lor impresionante și opțiunile variate pe care le oferă.

Indiferent de destinația ta, centrele comerciale mari reprezintă locuri ideale pentru a petrece timpul, a explora magazine și a te bucura de experiențe unice.