O multime de persoane se afla in postura de a nu sti ce sa faca in legatura cu cartile pe care le au in biblioteca, dar pe care nu si le mai doresc. Din pacate, din aceasta nestiinta, multe carti sfarsesc aruncate la cosul de gunoi, fara sa le fie acordata sansa de a fi refolosite.

Persoanele care nu stiu cum sa-si gestioneze numarul mult prea mare de carti din biblioteca, pot sa raspunda anunturilor de tipul „cumparam carti” postate pe diverse site-uri.

3 variante de a scapa de cartile din biblioteca pe care nu le mai vrei

  • Pot fi vandute anticariatelor

Cumparatorii din cadrul anticariatelor au in vedere constant procesul de achizitii carti de la proprietarii care nu mai au nevoie de ele, punandu-le la dispozitie o procedura simpla de vanzare.

Achizitii carti | Cumparam carti | CumparCarti.ro

cumparam carti

Dupa realizarea unei scurte evaluari, achizitorii vor stabili pretul in functie de conditia produselor, pret care poate fi negociat. Ulterior, plata se realizeaza pe loc, fiind o varianta convenabila pentru vanzator.

  • Pot fi daruite familiei sau prietenilor

Multe persoane aleg sa daruiasca familiei sau prietenilor din lucrurile pe care le au si nu le mai folosesc in ideea ca cineva se va bucura de ele si nu vor fi irosite. Cartile vor fi mereu un cadou nepretuit, care nu-si va pierde niciodata valoarea.

  • Pot fi donate

In cazul in care familia sau prietenii nu se arata incantati de un astfel de cadou, cartile pot fi oricand donate. Astfel, vor ajunge cu siguranta la persoane care le vor aprecia la adevarata lor valoare si care altfel nu ar fi avut ocazia sa le obtina.

Persoanele care au de gand sa renunte la cartile care nu le mai sunt de folos si care nu mai corespund cu preferintele lor, pot lua in considerare CumparCarti.ro, un anticariat care este mereu in cautare de astfel de produse.

Prin urmare, cartile nu se vor demoda niciodata, datorita faptului ca vor fi mereu utile si apreciate de o multime de colectionari. Astfel, pot fi oferite cu incredere achizitorilor din cadrul anticariatelor in schimbul unei sume generoase de bani.