Titlul acestui articol include, de fapt, partial si in totalitate titlurile a doua carti care au scris istorie in randul acelora de dezvoltare personala. Este vorba despre „Cum sa te porti cu ceilalti si sa devii influent” scrisa de Dale Carnegie si „Puterea obisnuintei” scrisa de Charles Duhigg.

Ambele carti sunt ieftine online, daca sunt cumparate dintr-un anticariat. Un dublu avantaj pentru cumparatorii care pot citi o carte buna, platind putin pentru ea.

Doua carti de achizitionat online, utile pentru cresterea personala

1. Cum sa te porti cu ceilalti si sa devii influent scrisa de Dale Carnegie

Aceasta este o carte de crestere personala si profesionala axata pe relatiile umane, plina de sfaturi despre cum sa se imbunatateasca interactiunile sociale in care oamenii sunt implicati in viata de zi cu zi, de la cele cu colegii de serviciu la cele cu strainii.

Sfaturile lui Carnegie sunt foarte simple si, poate de aceea, subestimate, dar si foarte usor de pus in practica. Cartea prezinta o mare varietate de exemple practice care sugereaza tehnici pentru a relationa cu ceilalti in cel mai bun mod posibil.

In ciuda faptului ca a fost publicata in 1936, ramane un manual foarte actual, motiv pentru care este expus si pe rafturile anticariatelor care urmaresc sa le ofere cititorilor carti de calitate, precum PrintreCarti.ro. In plus, textul a fost actualizat de-a lungul anilor pentru a include anecdote mai moderne. Cu toate acestea, cei care doresc o noua actualizare la vremurile contemporane pot achizitiona si How to Deal with Others in the Digital Age.

Carti ieftine online | anticariat cu carti online | PrintreCarti.ro

Carti ieftine online

2. Puterea obisnuintei, Charles Duhigg

O alta carte de baza printre lecturile de crestere personala. Dupa cum sugereaza si titlul, tema abordata este cea a obiceiurilor. Acestea se formeaza atat individual, cat si colectiv si pot avea uneori o influenta negativa asupra celor mai diverse domenii ale vietii, de la relatiile umane la munca, de la studiu la gestionarea financiara.

Charles Duhigg, laureat al premiului Pulitzer, explica modul in care acestea se formeaza si, mai ales, sugereaza nu cum sa se elimine, ci cum sa fie exploate in avantajul propriu, transformandu-le in ceva productiv. Si aceasta carte poate fi cumparata dintr-un anticariat cu carti online, la un pret foarte accesibil.