Din ce in ce mai multi administratori si proprietari de restaurante decid sa investeasca intr-un soft restaurant pentru a le oferi clientilor experiente din cele mai placute si servicii de calitate, astfel incat acestia sa revina ori de cate ori au pofta de un anumit preparat sau ori de cate ori au unn eveniment de sarbatorit.

Ce avantaje au proprietarii care investesc intr-un soft restaurant?

Unul din cele mai eficiente programe si softuri oferite de compania CaseDeMarcat.eu este SALT, un soft pentru restaurante care permite inregistrarea comenzilor clientilor si transmiterea lor automata catre bucatarie sau catre bar. Astfel, se poate urmari inclusiv stadiul prepararii comenzilor pentru a asigura clientilor o servire prompta. Comenzile, la randul lor sunt transformate in note de plata, editate intocmai dupa indicatiile clientilor, pentru ca sunt si clienti care cauta sa isi imparta nota de plata spre exemplu.

In alta ordine de idei, bonurile fiscale pot fi obtinute de la case de marcat sau imprimante fiscale care sunt compatibile cu programul. Acest soft pentru restaurant, la fel ca si un soft cafenea, permite inclusiv incasarea incasarilor care provin din numerar card bancar, bonuri de masa sau bonuri cadou. De asemenea, se pot inregistra rezervarile anuntate de clienti pentru a aranga si a optimiza locurile disponibile si nu in ultimul rand, pentru a oferi oaspetilor siguranta desfasurarii evenimentului planificat.

Nu in ultimul rand, acest soft va fi usor de pus in functiune deoarece are o configurare usoara, dar si o interfata intuitiva si prietenoasa. Un astfel de soft reduce, in primul rand, volumul de hartii, va oferi un raport de productie in timp real, va asigura analiza de aprovizionare si va ajuta la estimarea adaosului comercial, precum si la transferul produselor intre gestiuni.

Soft cafenea | Soft restaurant | CaseDeMarcat.eu

soft restaurant

Inventarul va fi mult mai usor de realizat, procesul fiind automatizat pentru verificarea si reglarea stocurilor. Salt este un soft ce poate fi conectat la un program de contabilitate, care nu este limitat la un anumit numar de operatori si care permite gestionarea tuturor punctelor de lucru intr-un singur loc. Este un program flexibil, usor de configurat si foarte permisiv, care ofera control total si siguranta concreta asupra intregii afaceri.

Fara doar si poate, achizitionarea unui asemenea soft se va dovedi de bun augur pentru ca are o capacitate mare de stocare a datelor, date care includ evidenta documentelor de intrare de la furnizori, de iesire, de incasari de la clienti, evidenta comenzilor clientilor, evidenta comenzilor furnizorilor si platilor catre acestia, evidenta registrului de casa si de banca, iar lista poate continua.