Atunci cand se alege optiunea de a cumpara o canapea la comanda, clientii trebuie sa le ofere celor care vor face canapeaua toate detaliile de care au nevoie. Nefiind un produs standard, canapeaua trebuie sa se incadreze in cerintele clientilor si sa se potriveasca perfect in incaperea in care au de gand sa o instaleze. In fond, acesta este si principalul scop al obiectelor de mobilier realizat la comanda: sa fie in armonie perfecta cu spatiul in care va fi amplasat.

Iata ce detalii nu trebuie lasate la voia intamplarii atunci cand se comanda o canapea

Precizarea modelului de canapea la comanda

In primul rand, clientul va trebui sa se gandeasca la model. Isi doreste o canapea simpla sau una extensibila cu doua sau mai multe locuri? Poate ca este vorba despre o familie numeroasa, caz in care se recomanda un coltar extensibil ce poate acomoda mai multe persoane in acelasi timp. Cum ar trebui sa arate bratele canapelei: rotunjite sau cu unghiuri drepte? Toate aceste informatii care tin de modelul canapelei trebuie sa fie mentionate producatorului in cele mai mici detalii!

Materialul cu care va fi tapitata canapeaua

Fabricile specializate in realizarea de canapele pun la dispozitia clientului mai multe tipuri de materiale si culori pentru tapiteria canapelei. Poate fi vorba despre piele naturala, piele sintetica, material cu aspect de catifea sau o tesatura din stofa neteda. In general, toate modelele pot fi realizate cu orice tip de tapiterie, insa odata ce a decis, clientul nu se mai poate razgandi.

Canapea la comanda | coltar extensibil | CasaEduard.ro

canapea la comanda

Spatiul de depozitare cu care este prevazuta canapeaua

Daca se va achizitiona o canapea facuta la comanda, ar fi pacat ca aceasta sa nu fie prevazuta cu un spatiu generos de depozitare. Acesta poate fi mai mult sau mai putin generos, insa dimensiunile trebuie specificate atunci cand se plaseaza comanda.

Unde se poate comanda o canapea?

Daca rafturile si mesele sunt mai usor de facut, nu se poate spune acelasi lucru atunci cand vine vorba despre canapele si coltare. In acest caz, este imperativ sa se aleaga o fabrica recunoscuta pentru mobila de calitate. Odata ce s-au decis detaliile mentionate anerior, pe site-ul CasaEduard.ro, cei interesati pot gasi datele de contact ale unei astfel de fabrici.