Viitorii medici sunt nevoiti sa treaca de-a lungul timpului prin diverse examene pana sa obtina titulatura oficiala. De la examenul de admitere si pana la cel de rezidentiat, materia parcursa in cei 6 ani de studiu este extrem de stufoasa si greu de memorat, motiv pentru care rata de succes a studentilor la rezidentiatul de medicina generala nu este mereu la fel de mare.

Cu Study Hub viitorii medici se pot pregati mai eficient pentru rezidentiat

Cei care vor sa isi teste in timp real cunostintele acumulate pot accesa cu incredere aplicatia Study Hub. Aceasta a fost dezvoltata pentru a venit in ajutorul studentilor care se pregatesc sa treaca examenul de rezidentiat. Aplicatia cuprinde intreaga tematica ce a fost transformata in teste grila pentru o invatare cat mai dinamica.

Fiecare student are posibilitatea de a repeta materia deja invatata sau de repeta notiunile mai putin cunoscute pentru a le consolida si pentru a elimina viitoarele carente. Raspunsurile pot fi verificate dupa fiecare intrebare sau la sfarsitul testului. Grilele ajuta la sedimentarea informatiilor acumulate, precum si la stapanirea emotiilor in timpul concursului.

Studentii au posibilitatea de a opta si pentru simulari de examen unde totul se desfasoara contra-timp exact ca in sala de examen. In plus, absolut toate aceste simulari respecta proportia intrebarilor conform examenlor reale ceea ce inseamna ca o astfel de pregatire si evaluare este mai mult decat necesara pentru obtinerea unui punctaj maxim.

Study Hub | Rezidentiat de medicina generala | StudyHub.ro

rezidentiat de medicina generala

Conform StudyHub.ro, studentii au optiunea de a-si monitoriza activitatea prin scoaterea unor rapoarte. In plus, acestia pot urmari si rezultatele obtinute de alti candidati care lucreaza in hub si care se pregatesc pentru acelasi examen. Comparatiile sunt mai mult decat necesare pentru a vedea stadiul evolutiei si pentru a intelege care este nivelul de pregatire.

Testele sunt realizate de catre medici de specialitate sau de catre rezidenti cu experienta. Studentii pot opta pentru o testare gratuita ce include o simulare de examen ce poate fi data de 5 ori sau pot alege unul dintre abonamentele disponibile, in functie de preferinte/necesitati. Pretul unui abonament variaza in functie de perioada (de la 3 zile si pana la 6 luni) si include acces nelimitat la intreaga baza de data din momentul efectuarii platii.