Inainte de a da comanda de un tort pentru majorat, parintii trebuie sa stie care sunt principalele elemente pe care trebuie sa le ia in considerare, astfel incat sa ia cea mai buna decizie in acest sens. Trecerea de la adolescenta la viata de adult este una importanta, care trebuie marcata intotdeauna printr-o petrecere la care tinerii sa se simta in centrul atentiei!

Cati invitati participa la eveniment?

Primul lucru pe care trebuie sa il stie parintii atunci cand vor sa comande un tort pentru majorat este referitor la numarul de invitati. De ce? Tortul este vedeta dulce a acestor evenimente, fiind adus intr-un moment extrem de emotionant. Toata lumea merita sa guste din delicioasa prajitura, asa ca aceasta trebuie sa fie suficient de generoasa!

Ce prefera sarbatoritii?

De preferat este ca parintii sa discute si cu sarbatoritii inainte de a lua o decizie. In definitiv, prajitura trebuie sa fie pe placul lor. In acest sens, tinerii au la dispozitie o gama foarte variata de compozitii din care pot alege. Incepand de la blaturile pufoase de vanilie, combinate cu crema delicata de mascarpone si pana la torturile cu mousse de ciocolata si fructe de padure, toate sunt excelente. eTorturi.ro dispune de foarte multe variante in acest sens!

Designul ideal

In ceea ce priveste design-ul, important de mentionat este faptul ca torturile pot fi rotunde, patrate, dreptunghiulare sau chiar pe mai multe etaje. Este suficient ca oamenii sa mentioneze acest detaliu cofetarile, pentru ca ulterior, specialistii stiu exact ce trebuie sa faca pentru a realiza prajituri spectaculoase!

Tort pentru majorat | eTorturi.ro

tort pentru majorat

Gama cromatica

Nu in ultimul rand, torturile aniversare pot fi alese si in functie de gama cromatica. Ele pot fi simple, albe, cu decoratiuni colorate sau pot fi imbracate in martipan de diferite culori. Sarbatoritii nu trebuie decat sa spuna care sunt nuantele pe care si le doresc!

Punand in balanta toate detaliile anterior mentionate, parintii pot alege foarte usor torturile potrivite pentru copiii lor, iar petrecerea poate sa inceapa! Prajitura potrivita reuseste de fiecare data sa incante invitatii!