Dotarea spatiului de la birou cu dispozitive electronice este o necesitate nu doar pentru a tine pasul cu avansul tehnologic, ci si pentru a usura munca angajatilor. Intr-un spatiu unde activitatea zilnica este foarte mare, un produs multi – tasking vine in ajutor prin simplificarea taks-urilor administrative.

Fotocopierea, scanarea sau printarea documentelor se realizeaza mult mai simplu si mult mai rapid cu ajutorul unor multifunctionale. Pretul de achizitie este unul exorbitant motiv pentru care tot mai multi clienti isi indreapta atentia spre multifunctionale sh.

Principalele criterii pentru alegerea unor multifunctionale sh

  • activitatea desfasurata – in functie de particularitatile fiecarui business in parte, clientii ar trebui sa mizeze pe dispozitive care se pliaza strict pe nevoile lor. In vreme ce anumite afaceri au nevoie cu precadere de xeroxarea documentelor, altele miseaza mai mult pe scanare / printare;
  • rapiditatea executarii sarcinilor – absolut toate multifunctionalele au incorporata o memorie RAM. In functie de capacitatea acesteia, unele dispozitive se misca mult mai repede in indeplinirea comenzilor;

Multifunctionale sh | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

multifunctionale sh

  • furnizorul – este important ca dispozitivele de genul acesta sa fie achizitionate de la un furnizor cu experienta pe piata ce ofera chiar si o garantie sau care pot asigura partea de service atunci cand apar unele defectiuni tehnice;
  • raportul calitate – pret – nu in ultimul rand, clientii ar trebui sa se ghideze spre un produs care are un pret accesibil de achizitie, dar care se gaseste si intr-o perfecta stare de functionare.

Unele dintre cele mai potrivite dispozitive pentru munca la birou pot fi cumparate direct de pe site-ul It-Sh.ro. Clientii pot alege dintr-o gama variata de articole, cu preturi extrem de avantajoase, indiferent de bugetul disponibil.

Produsele comercializate apartin unor branduri de renume precum HP, Dell, Samsung sau Lenovo si se gaseste intr-o stare perfecta de functionare.

Trebuie mentionat faptul ca produsele second hand prezinta mici urme de uzura si mici imperfectiuni, insa acestea sunt testate si curatate inainte de a fi livrate.

Calculatoarele sau laptopurile nu au instalat un sistem de operare asa cum se intampla in cazul laptopurilor refurbished. Acestea din urma provin din tari precum Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari.